به گزارش امروزنآ،بهروز محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر آب شرب و بهداشتی خانوارهای اردبیلی یکی است و در واقع یک لوله کشی واحد در منازل وجود دارد.
وی افزود: این به معنی آن است آبی که با هدف شرب تصفیه می شود به مصرف بهداشتی نیز می رسد و در این میان علاوه بر هدر رفت منابع هزینه مازاد ایجاد می شود.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای استان تاکید دارد که نرخ تمام شده تامین و تهیه آب در اردبیل به مراتب کمتر از هزینه ای است که مشتری نهایی می پردازد.
محمدی تصریح کرد: پایین بودن قیمت آب خود موجب شده است مدیریت مصرف در منازل چندان جدی گرفته نشود و از یکسو تامین آب و از سوی دیگر مدیریت مصرف در اردبیل به دغدغه تبدیل شود.
وی افزود: در طرح جداسازی آب شرب از آب بهداشتی هر منزل مسکونی دو لوله کشی آب خواهد داشت که مشابه آن در نصب آب تصفیه شده و آب لوله کشی در برخی منازل مشاهده می شود.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای استان تصریح کرد: این طرح در برخی کشورهای پیشرفته انجام شده و نتایج قابل توجهی نیز به دنبال داشته است.
محمدی از جمله نتایج این طرح را مدیریت مصرف می داند و معتقد است در چنین وضعیتی مصرف کننده قدر آب را خواهد دانست و نسبت به مصرف درست آن اقدام خواهد کرد.
وی با اذعان به مطالعه این طرح در استان اردبیل، ادامه داد: در وضعیتی که با تجربه خشکسالی ها با کمبود بارش مواجه ایم مدیریت مصرف یک ضرورت است.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای استان ابراز امیدواری کرد این طرح با همکاری سایر دستگاه های متولی در آینده نزدیک وارد فاز اجرا شود.
alireza
نویسنده