• صفحه اصلي
    • درباره سايت
    • نسخه موبايل
    • ورود به سايت
    • فراموشي رمز عبور
    • ثبت نام
Social Links
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Pinterest
  • Dribble
  • Emroozna
  • Behtaran
  • Emrouzna

آژانس خبری امروزنآ

شما در امروزنآ هستيد◄امروز دوشنبه 17 بهمن 1401
  • اخبار
    • بهداشت،درمان و سلامت
    • امنيت،دفاعي و نظامي
    • دانش و فناوري
    • اجتماع و جامعه
    • دين و انديشه
    • اخبار تصويري
    • محيط زيست
    • هواشناسي
    • بين الملل
    • استان ها
    • سياست
    • وب گردي
    • فرهنگ
    • اقتصاد
    • گزارش
    • تاريخ
    • حوادث
    • ورزش
    • هنر
  • صدا و سيما
    • معرفي و اعلام زمان پخش مسابقات ورزشي
    • معرفي و اعلام زمان پخش برنامه ها
    • اخبار کانال هاي استاني
    • خبرهاي صدا و سيما
  • خدمات کامپيوتري
    • ترفند و مقالات آموزشي
    • تازه هاي دنياي کامپيوتر
    • سرور و تجهيزات شبکه
    • دانلود بازي کامپيوتر
    • دانلود نرم افزار
  • وبلاگ نويسي
    • کد و ابزار وبسازي
    • آموزش وبسازي
    • قالب
    • سئو
  • مباحث آزاد
    • مطالب جالب و خواندني
    • تبريکات و مناسبات
    • طنز و سرگرمي
    • پيام هاي کوتاه
    • خانه و خانواده
    • روانشناسي
  • ادبيات
    • داستان و رمان
    • مقالات ادبي
    • اخبار ادبي
    • دلنوشته
    • شعر
  • تلفن هاي همراه
    • ترفند و آموزش هاي موبايل
    • دانلود نرم افزار موبايل
    • اخبار اپراتورهاي همراه
    • اخبار و معرفي گوشي
    • دانلود بازي موبايل
  • موزيک
    • اخبار دنياي موسيقي
    • دانلود موزيک ويديو
    • دانلود مداحي
    • دانلود آهنگ
  • هنر هفتم
    • دانلود کارتون و انيميشن
    • اخبار هنر هفتم
    • دانلود زيرنويس
    • دانلود سريال
    • دانلود فيلم
  • گالري عکس
  • اطلاعيه وبسايت

آخریـن خبرهـا

  • سه سناریوی احتمالی دولت برای واتساپ ، اینستاگرام و اینترنت بین الملل
  • واکنش کاربران به پیوستن احسان کرمی به شبکه ضدایرانی «منوتو»
  •  تلاش جدید بی بی سی برای ادامه‌دار کردن اغتشاشات
  • تصمیم جدید دولت برای افزایش قیمت بنزین
  • ترامپ:اگرحمایت آمریکا از عربستان نباشد، دوهفته ای ایرانی خواهند شد
  • چهار نکته در مورد حاشیه جدید تیم ملی

اولین فریضه دانشجویی آرمانخواهی است/ مبارزه با استکبار ادامه دارد

انتشار توسط : emroozna در تاریخ : یکشنبه 21 تير 1394 در مورد : سیاست, تعداد بازدید : 765

اولین فریضه دانشجویی آرمانخواهی است/ مبارزه با استکبار ادامه دارد


رهبرمعظم انقلاب ، درباره‌ «تکلیف استکبارستیزی بعد از مذاکرات»، بیان داشتند: مگر مبارزه با استکبار تعطیل‌بردار است؟ آمریکا اتمّ مصادیق استکبار است؛ خودتان را آماده کنید برای ادامه‌ مبارزه با استکبار.

به گزارش امروزنآ به نقل از خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب عصر امروز (شنبه) در دیداری صریح و صمیمی با بیش از هزار جوان دانشجو، حدود 4 ساعت به دغدغه ها، مطالبات، انتقادها و پیشنهادهای آنان گوش دادند و درباره مسائل مختلف از جمله آرمانخواهی، الزامات افزایش تأثیرگذاری تشکلهای دانشجویی، مسائل منطقه، تداوم استکبارستیزی ملت ایران و مسائل روز دانشجویی با آنان سخن گفتند.

رهبر انقلاب در این دیدار که از ساعت هجده آغاز و بعد از نماز و افطار نیز ادامه یافت با اشاره به حسرت جاری در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کردند: هرکس در این بهار معنویت و صفا، دلش را تحت تأثیر باران رحمت و لطف الهی قرار داده، در آینده از میوه های این بذر افشانی معنوی، بهره ها خواهد برد.

ایشان در پاسخ به سؤال همیشگی جوانان درباره راههای تعالی روحی، افزودند: از بزرگان شنیدم که مهمترین کار برای اعتلای معنوی، تقوا و پرهیز از گناه است.

حضرت آیت الله خامنه ای، انجام فرائض دینی بویژه «نماز اول وقت، با حضور قلب و حتی المقدور با جماعت» را مکمل پرهیز از گناه برشمردند و خاطرنشان کردند: این مجموعه گرانبها را با تلاوت هر روزه حداقل چند آیه از قرآن، زینت دهید.

رهبر انقلاب پس از تأکید بر فرائض دینی به بحثی در زمینه فرائض دانشجویی پرداختند.

ایشان قشر دانشجو را قشری ممتاز خواندند و تأکید کردند: مهمترین فریضه دانشجویی آرمانخواهی است.

حضرت آیت الله خامنه ای، با رد تفکری که آرمانخواهی را مخالف واقع گرایی می داند خاطرنشان کردند: آرمانگرایی مخالف محافظه کاری است نه واقع گرایی.

ایشان در توضیح بیشتر، محافظه کاری را تسلیم در مقابل هر واقعیتی خواندند و افزودند: آرمانگرایی یعنی استفاده صحیح از واقعیات مثبت و مبارزه با واقعیات منفی در جهت رسیدن به اهداف بزرگ.

رهبر انقلاب، «ایجاد جامعه اسلامی و احیای تفکر اسلام سیاسی» را از مهمترین آرمان ها خواندند و افزودند: آرمان اعتماد به نفس و اعتقاد به «ما می توانیم» نیز در مسیر رشد و تعالی جامعه و کشور، تأثیری تعیین کننده دارد.

مبارزه با نظام سلطه و استکبار، سومین آرمانی بود که ایشان در چارچوب فرائض جامعه دانشجویی، مورد بحث قرار دادند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: علت اصلی دشمنی زورگویان جهانی با ملت ایران، خودداری جمهوری اسلامی از پذیرش نظام مبتنی بر سلطه گر و سلطه پذیر است.

ایشان «عدالت خواهی»، «سبک زندگی اسلامی»، «آزادیخواهی واقعی و نه غربی»، «رشد علمی»، «کار و تلاش و پرهیز از تنبلی» و «اسلامی شدن دانشگاهها» را از دیگر مصادیق آرمانخواهی تشکلهای دانشجویی برشمردند.

رهبر انقلاب اسلامی، سپس به یک دغدغه راهبردی جامعه دانشجویی پاسخ گفتند: «چگونه می توان با آرمانخواهی بر تصمیمات مسئولان کشور تأثیرگذار شد؟»

پاسخ ایشان به این سؤال مهم صریح و مؤکد بود: «آرمانها را تکرار کنید، با جدیت بر سر آنها بایستید تا به گفتمان دانشجویی و سپس گفتمان عمومی تبدیل شوند، آنگاه مسئولان و مراکز دولتی و حکومتی، تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.»

رهبر انقلاب پس از تبیین ساز و کار تأثیرگذاری جامعه دانشجویی بر تصمیمات مراکز مختلف کشور، به بیان الزاماتی پرداختند که تشکلهای دانشجویی می بایست به آنها پایبند باشند.

ایشان پرهیز از «سطحی نگری و کار عمقی روی مفاهیم اسلامی» را نخستین الزام تشکلهای دانشجویی برشمردند.

حضرت آیت الله خامنه ای در همین زمینه، به نقد برخی شعارها و سخنانی پرداختند که ظاهری اسلامی اما باطنی متفاوت دارد.

ایشان به عنوان یک مصداق افزودند: اصطلاح اسلام رحمانی که این روزها رایج شده است از ترکیب دو کلمه زیبا بوجود آمده اما معنای واقعی آن چیست؟ آیا منظور این است که برخلاف قرآن که انسانها را به مؤمن، کافر، دشمن و دوست تقسیم می کند باید با همه انسانها، صرفاً با رحمت برخورد کرد؟ و با کسانی که با اسلام و ملت ایران دشمنی می کنند، بر خلاف فرمان پروردگار با محبت، مودّت و مَعدِلَت رفتار کرد؟

ایشان، اینگونه حرفهای بدون تأمل و سطحی را کاری غلط و گمراه کننده خواندند و افزودند: آیا اصطلاح اسلام رحمانی، نشأت گرفته از لیبرالیزم غربی است؟ اگر اینگونه باشد این اصطلاح، نه اسلامی است و نه حتی رحمانی و عاطفی، چرا که زیربنای لیبرالیزم یعنی تفکر اومانیستی براساس نفی پروردگار و معنویت شکل گرفته و بر پایه منافع گروههای قدرتمند، استوار است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه همین بحث، به نقد مسائلی که ارزشهای امریکایی نامگذاری شده پرداختند و افزودند: جهانخوارگی نظام سلطه در همین ارزشهای امریکایی ریشه دارد ضمن اینکه نکات خوب این ارزشها نیز، در رفتار سلطه جویانه مقامات امریکایی به فراموشی سپرده شده است.

ایشان افزودند: اگر اصطلاح اسلام رحمانی به اینگونه مسائل اشاره دارد صددرصد غلط است و ربطی به اسلام واقعی ندارد.

رهبر انقلاب سپس به یکی دیگر از الزامات اثرگذاری تشکلهای دانشجویی یعنی «افزایش قدرت جاذبه» پرداختند.

ایشان با رد کامل افزایش جذابیت در محیط های دانشجویی از راههای غلطی همچون اردوهای مختلط و کنسرتهای موسیقی تأکید کردند: کسانی که دختران و پسران دانشجوی مردم را تحت عنوان ایجاد جاذبه، بصورت مختلط در پوشش اردوهای دانشجویی به اروپا می برند قطعاً به محیطهای دانشجویی و حتی نسل آینده خیانت می کنند.

رهبر انقلاب در تبیین راههای صحیح افزایش قدرت جذب تشکلهای دانشجویی، به ارائه حرفهای نو و تازه دینی، سیاسی و اجتماعی اشاره کردند و افزودند: مطالعه عمیق قرآن و نهج البلاغه، امکان طرح سخنان نو و جذاب را فراهم می آورد.

استفاده از روشهای هنری مانند تئاتر دانشجویی، کاریکاتور، طنز، نشریات صوتی، مراسم شعرخوانی از دیگر روشهایی بود که رهبر انقلاب به تشکلهای دانشجویی توصیه کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای سپس در تبیین سومین الزام افزایش جذابیت گروههای دانشجویی، «اقناع فکری و پرهیز از زور و تحمیل» را مورد تأکید قرار دادند.

ایشان خاطرنشان کردند: تفکر دینی را جز با اقناع نمی شود منتقل کرد البته ممکن است تحت تأثیر احساسات و هیجانات، برخی حرفها بدون اقناع فکری، پذیرفته شود اما این پذیرش چون اقناعی نیست، ماندگار نخواهد بود.

رهبر انقلاب با اشاره به سابقه استفاده گروههای مارکسیستی و کمونیستی از روشهای غیراقناعی و تحمیل عقاید خود، هشدار دادند: اگر برخی خبرها درباره فعال شدن دوباره جریان مارکسیستی در بعضی دانشگاهها، واقعیت داشته باشد، قطعاً پول امریکایی حامی این جریان است تا دانشجویان متفرق و شقه شقه شوند.

حضرت آیت الله خامنه ای «بکارگیری اساتید ارزشی و خودداری از استفاده از عناصر نامطمئن برای نظام و کشور و مردم» را به تشکلهای دانشجویی توصیه و خاطرنشان کردند: عناصری نظیر کسانی که در سال 88 آن حوادث را براه انداختند و بدون هیچ منطقی با اسلامیت و جمهوریت نظام مخالفت کردند قابل اطمینان نیستند.

رهبر انقلاب «فهم واقعیات کشور» را از دیگر الزامات افزایش تأثیرگذاری جریانهای دانشجویی برشمردند.

ایشان افزودند: توقع از مسئولان برای کار و تلاش بیشتر، توقع درستی است اما باید واقعیات مثبت را نیز مشاهده کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، پررنگتر شدن آرمانها و ناکام ماندن تلاش بعضی مجموعه ها برای به حاشیه راندن و حذف آرمانهای امام خمینی را از جمله واقعیات قابل توجه کشور دانستند.

ایشان یادآوری کردند پس از رحلت امام بزرگوار، عده ای بر اثر یک اشتباه، اهداف پنهان خود را برای کنار گذاشتن آرمانهای بزرگ امام علنی کردند که البته الان چون پخته تر شده اند دیگر به صراحت از این هدف حرف نمی زنند، اما عمل می کنند.

رهبر انقلاب افزودند: با وجود تلاشهای بی وقفه این عده در داخل و خارج و بکارگیری عناصر فکری، سیاسی و هنری، نشاط و حیات آرمانها در کشور اوج گرفته است و جوانانی که حتی واقعیات جذاب دوران امام و جنگ تحمیلی را ندیده اند با تمام وجود جذب آرمانهای اسلام و انقلاب شده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای «حضور و نفوذ شگفت آور و معنوی ایران» در منطقه را از دیگر واقعیاتی برشمردند که تشکلهای دانشجویی باید مورد توجه قرار دهند.

ایشان افزودند: با خبریم که امریکاییها و مرتجعان منطقه در نشستهای پنهان خود، برای یکدیگر از نفوذ ایران در منطقه درد دل می کنند اما کاری هم از دستشان بر نمی آید.

رهبر انقلاب با اشاره به بمباران صد روزه یمن و کشتار وحشیانه مردم بیگناه و مظلوم آن کشور افزودند: غربِ لیبرال و مدعی آزادیخواهی در برابر این جنایت سعودیها، لب از لب باز نمی کند و شورای امنیت در یکی از ننگین ترین قطعنامه های خود، بجای بمباران کنندگان، بمباران شوندگان را محکوم می کند.

ایشان، علت اصلی بمباران خانه و کاشانه مردم یمن را غیظ و عصبانیت سعودیها و حامیانشان از نفوذ ایران در منطقه برشمردند و افزودند: بر خلاف ادعاها، نفوذ ایران اسلامی در منطقه، موهبتی خدادادی است، نه فیزیکی و متکی بر سلاح، و ما همچون شهید بهشتی به دشمنان این ملت می گوییم از این عصبانیت و غیظ بمیرید.

رهبر انقلاب با توصیه به تشکلهای دانشجویی برای کار کردن روی مسائل منطقه ای و بین المللی از جمله قضایای یمن، عراق و سوریه، ایجاد تشکلهای دانشجویی برای استفاده در هنگام انتخابات را نوعی اهانت به جامعه دانشجویی خواندند و افزودند: جدای از این تشکلهای یکبار مصرف، تشکلهای اسلامی و علاقمند می توانند در حرکت عمومی کشور، بسیار مفید و تأثیرگذار باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای در بخش نخست سخنانشان، پس از شنیدن سخنان 9 نفر از نمایندگان تشکلها و جریانهای دانشجویی، با اشاره به اظهارات یکی از دانشجویان در خصوص بی فایده بودن «شعار بدون عمل»، گفتند: البته شعار پر محتوا، پر مضمون و حاکی از یک حقیقت قابل گسترش فکری، می تواند عوامل انسانی را به صحنه بکشاند و جهت دهنده و برانگیزاننده باشد.

«سختگیری در مقابل تشکلهای انقلابیِ دانشجویی»، محور انتقاد یکی از دانشجویان بود که رهبر انقلاب در این خصوص خطاب به وزیران علوم و بهداشت تأکید کردند: حرفهای تشکلهای دانشجویی انقلابی و اسلامی همان حرفها و مطالبات ماست و افرادی که در دانشگاهها، کارها و مسئولیتهای کلیدی در دست دارند مطلقاً نباید بر این تشکلها سختگیری و فضای فعالیت آنان را محدود کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای با وارد دانستن انتقاد یکی دیگر از دانشجویان در خصوص ترویج برخی مسائل مُخلّ پیشرفتهای علمی در دانشگاهها نظیر برگزاری کنسرتهای موسیقی، گفتند: اینگونه کارها به بهانه ی نشاط بخشی به محیط دانشجویی، جزو غلط ترین کارهاست.

رهبر انقلاب سوق دادن جوانان به این فضاهای ناسالم را برنامه دشمنان خواندند و خاطرنشان کردند: پیشروان حرکت پرافتخار علمی امروز کشور در رشته های حساس و مهمی نظیر هسته ای و نانو، جوانان مؤمن و انقلابی بوده و هستند و دشمنان می خواهند امثال دکتر شهریاری ها و دکتر چمرانها، در دانشگاهها تربیت نشوند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: هر دو وزیر محترم علوم و بهداشت مورد اعتماد من هستند اما باید مراقبت کنند که افرادی در زیر مجموعه آنها، دانشجویان را با برخی کارها و برنامه های غلط، از گرایش انقلابی و اسلامی و معنویت دور نکنند.

«تشکیل کرسیهای آزاداندیشی به معنای واقعی» نکته دیگری در سخنان دانشجویان بود که رهبر انقلاب درخصوص آن گفتند: بنده کاملاً با چنین کاری موافقم و باید جوان دانشجوی مسلمانِ انقلابیِ ولایی، با خونسردی و با قدرت منطق و قوت استدلال، استدلالهای معارض را باطل کند که این ظرفیت امروز وجود دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره سخنان برخی نمایندگان و منصوبین رهبری و القای این نظرات به عنوان دیدگاههای رهبری گفتند: حرف این افراد، حرف خود آنهاست و حرف بنده را از خود بنده بشنوید.

ایشان افزودند: منصوب شدگان از سوی رهبری حتی ممکن است در برخی مسائل سیاسی و اجتماعی نظر متفاوتی با بنده داشته باشند که این مسئله اشکالی ندارد، زیرا مسئله اصلی، جهت گیریهای کلی و انقلابی است.

رهبر انقلاب تأکید کردند: البته اگر کسی از قول بنده نکته خلاف واقع را مطرح کند، به او تذکر داده و خواسته می شود که آن مطلب را اصلاح کند.

«وضعیت مبارزه با استکبار پس از مذاکرات هسته ای» سؤال دیگری بود که یکی از دانشجویان مطرح کرد. رهبر انقلاب در پاسخ تأکید کردند: مبارزه با استکبار و نظام سلطه، براساس مبانی قرآنی، هیچگاه تعطیل پذیر نیست و امروز امریکا کامل ترین مصداق استکبار است.

ایشان افزودند: به مسئولین مذاکره کننده نیز گفته ایم که فقط در موضوع هسته ای حق دارید مذاکره کنید و با اینکه طرف امریکایی گاهی مسائل منطقه، از جمله سوریه و یمن را پیش می کشد، مسئولین ما می گویند در این مسائل مذاکره نمی کنیم.

رهبر انقلاب تأکید کردند: مبارزه با استکبار جزء مبانی انقلاب و از کارهای اساسی است، بنابراین، خودتان را برای ادامه مبارزه با استکبار آماده کنید.

دانشجویی از رهبر انقلاب درخواست کرد پدران و مادران را به سهل گیری در ازدواج جوانان توصیه کنید.

حضرت آیت الله خامنه ای نیز پدران و مادران را به پرهیز از سختگیری دعوت کردند و گفتند: خداوند در قرآن وعده داده است که پس از ازدواج از فضل خود جوانان را غنی می کند و مشکلات برطرف می شود.

ایشان رسم خواستگاری و واسطه گری برای تسهیل ازدواج جوانان را رسمی ستودنی خواندند و گفتند: حل مشکلات ازدواج جوانان، به نفع دنیا و آخرت کشور و جامعه است.

رهبر انقلاب در همین زمینه مسئله مهم افزایش نسل را مورد اشاره قرار دادند و با اشاره به برخی گزارشها درباره عدم اجرای صحیح قانون درخصوص جلوگیری از منع باروری، خطاب به وزیر بهداشت تأکید کردند: به این مسئله رسیدگی کنید.

رهبر انقلاب با اظهار خرسندی عمیق و قبلی از دیدار با دانشجویان، حضور پرشور، پرانگیزه و با نشاط دانشجو و جوان ایرانی در عرصه مسائل گوناگون کشور را مسئله ای مهم و نقطه مقابل گزارشهایی خواندند که برخی مراکز مغرض آماری درباره افسردگی جوان ایرانی ارائه می دهند.

ایشان خاطرنشان کردند: این دروغ محض و خباثت آمیز، بهانه ای برای تجویز آزادیهای مبتذل است.

حضرت آیت الله خامنه ای جوان ایرانی را از با نشاط ترین، فعالترین و سرزنده ترین جوانان دنیا برشمردند و در مقابل، آمار بالای خودکشی جوانان اروپایی را نشانه افسردگی در دنیای غرب دانستند.

ایشان قتل حدود 80 کودک در حمله چند سال قبل یک جوان اروپایی و همچنین گرایش بالای جوانان اروپایی به عضویت در داعش برای خودکشی از طریق عملیات انتحاری را نمونه هایی از افسردگی جوان اروپایی خواندند و در مقابل تأکید کردند: جوان ایرانی که با زبان روزه و پس از شب زنده داری شب قدر، برای راهپیمایی روز قدس در گرمای شدید تابستان به خیابان می آید، سرزنده و با نشاط و فرسنگها از افسردگی به دور است.

در ابتدای این دیدار 9 نفر از نمایندگان تشکلهای دانشجویی آقایان:

-    علی پهلوان کاشی – دبیر جامعه اسلامی دانشجویان

-    کیوان عاصم کفاش – دبیرکل مجمع تشکلهای اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد

-    وحید زارع – عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی

-    هادی ذوالفقاری – دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی

-    میکاییل دیانی – دبیر تشکیلات اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل

-    علی مهدیانفر – مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شمال

-    حسین شهبازی زاده – دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی

و خانم ها

-    زینب السادات حسینی – عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت

-    صبا کرم – مسئول گروه جهادی پزشکی قرار گاه نجف

دیدگاهها و پیشنهادهای خود را به این شرح بیان کردند:

-    ضرورت ارتباط بیشتر مسئولان قوا با دانشجویان

-    تشکیل اتاق فکر برای رصد معضلات فرهنگی کشور

-    زدودن نگاه سیاسی از حوزه فرهنگ

-    جوانگرایی در اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی و در نظر گرفتن سهمی برای تشکلهای دانشجویی

-    لزوم برخورد قانونی با خاطیان موضوع بورسیه ها

-    تلاش بی وقفه برای جلوگیری از افت جایگاه علمی کشور در سطح جهانی

-    لزوم تلاش مضاعف دستگاه قضایی برای مقابله با مفاسد مالی

-    حمایت از تلاشهای تیم هسته ای برای ایستادگی در مقابل زیاده خواهی امریکا و حفظ منافع ملی

-    توجه به اقتصاد دانش بنیان

-    ضرورت طرد عناصر فتنه گر از سمت های اجرایی

-    لزوم جلوگیری از بروز التهاب در فضای ذهنی جامعه با خود داری از برجسته کردن اختلافات سیاسی

-    استفاده لازم از ظرفیت تریبون های نماز جمعه و عدم ورود ائمه جمه به فعالیت های حزبی

-    اتکاء به توان داخلی و مدیریت جهادی جهت عبور از مشکلات اقتصادی

-    ضرورت جلوگیری از تحریف خط امام در عرصه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی

-    مسدود کردن فعالیت جریان نفوذی در حوزه ی فرهنگی دانشگاهها

-    ضرورت انتقال تجربه مدیریت نسل اول انقلاب به نسل های بعد

-    انتقاد از محدود کردن ظرفیت دیپلماسی کشور به موضوع هسته ای و مذاکره با امریکا

-    انتقاد از تطبیق نادرستِ شرایط فعلی کشور با شرایط قبول صلح امام حسن (ع)

-    لزوم توجه جدی مسئولان به محرومان و قشرهای ضعیف

 



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

فیسبوک
تویتر
پلاس
لینکدین
برچسب ها : استکبار ستیزی, آمریکا, حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی, ماه رمضان, مذاکرات هسته ای, فریضه دانشجویی,

پیشنهادهای ما

  • ولادیمیر پوتین ثروتمندترین فرد در دنیا است؟
    ولادیمیر پوتین ثروتمندترین فرد در دنیا است؟
  • غنی‌سازی ۶۰ درصدی آغاز شد/نصب ۱۰۰۰سانتریفیوژ با ۵۰درصدظرفیت بیشتر
    غنی‌سازی ۶۰ درصدی آغاز شد/نصب ۱۰۰۰سانتریفیوژ با ۵۰درصدظرفیت بیشتر
  • بهره برداری از یک حکم و قهرمان سازی از نوع آذری جهرمی
    بهره برداری از یک حکم و قهرمان سازی از نوع آذری جهرمی
  • ظریف: جامعه جهانی تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه ایران را نادیده گیرد
    ظریف: جامعه جهانی تحریم‌های غیرانسانی آمریکا علیه ایران را نادیده گیرد
  • تعدادی از نمایندگان خواستار برگزاری روزانه جلسات ستاد مقابله شدند
    تعدادی از نمایندگان خواستار برگزاری روزانه جلسات ستاد مقابله شدند
  • دوستان و دشمنان بدانند در حوادث چند روز اخیر، دشمن را عقب زدیم
    دوستان و دشمنان بدانند در حوادث چند روز اخیر، دشمن را عقب زدیم
  • اعلام حمایت مقامات آمریکایی از مردم ایران دروغی شرم آور است
    اعلام حمایت مقامات آمریکایی از مردم ایران دروغی شرم آور است
  • واکنش «پاپ» به حادثه نفت‌کش‌ها در دریای عمان
    واکنش «پاپ» به حادثه نفت‌کش‌ها در دریای عمان
  • شایعه سازی درباره فرار مسئولان شگرد جدید ضد انقلاب برای ایجاد حاشیه در کشور است
    شایعه سازی درباره فرار مسئولان شگرد جدید ضد انقلاب برای ایجاد حاشیه در کشور است
  • امام‌خامنه‌ای: پرچم‌داری بانوی چادری کاروان ایران قدرت‌نمایی فرهنگی بود
    امام‌خامنه‌ای: پرچم‌داری بانوی چادری کاروان ایران قدرت‌نمایی فرهنگی بود

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • در فيسنما فالو کنيد
  • در یوتیوب فالو کنيد
  • کانال تلگرام امروزنآ عضو شوید
  • در تويتر فالو کنيد
  • در گوگل پلاس فالو کنيد
  • سایت rss فید

پربازديدترين ها

    نحوه باز کردن کد شبکه سه روی ماهواره هنگام پخش فوتبال
    نحوه باز کردن کد شبکه سه روی ماهواره هنگام پخش فوتبال
    40065 بازديد

    فرکانس شبکه های استانی/ کد شبکه ورزش تاجیکستان
    فرکانس شبکه های استانی/ کد شبکه ورزش تاجیکستان
    15165 بازديد

    دانلود طنز جدید صمد ممد به نام فیسبوک
    دانلود طنز جدید صمد ممد به نام فیسبوک
    14889 بازديد

    مردم درباره عملکرد دستگاهها در حفظ محیط زیست قضاوت کنند
    مردم درباره عملکرد دستگاهها در حفظ محیط زیست قضاوت کنند
    13013 بازديد

    متن های زیبای تبریک سال نو
    متن های زیبای تبریک سال نو
    8561 بازديد

برگه هاي سايت

یوزر،پسورد آنتی ویروس نود32◄
مجموعه ترفند های آفیس◄
تعرفه تبلیغات در سایت◄
لینک موضوعات سایت◄
آپدیت آفلاین نود 32◄
آپدیت آنلاین نود 32◄
خواندن فکر شما◄
قوانین سایت◄
درباره سایت◄

تبلیغات

پشتیبانی

    قدرت گرفته از: رزبلاگ
    تمامی حقوق این سایت وابسته است به: آژانس خبری امــروزنــآ


تبلیغات

لينک هاي ويژه

    پرتال امام خميني (ره)
    پرتال رهبر معظم انقلاب
    پرتال رياست جمهوري

لینک های سایت

    دانلود فيلم و سريال©
    سوپرگروه تبلیغِ ایرانی©
    پایگاه علمی فرهنگی تلسمیک©
    فیلم‌های سینمایی ایران و جهان©
    دانلود رایگان فایل©
    بازی آنلاین©
    آپدیت رایگان آنتی ویروس ناد32©
    فروش دامنه‌©
    متنوع‌ترین فروشگاه ایرانیان©
    خرید کارت شارژ©
    آژانس خبری امروزنآ©
    پایگاه خبری آب ایران©
    ستاد ساماندهی وزارت ارشاد©
    دانلود سریال جدید©
    خودنویس©
    خرید سیسیکم©
    خرید iptv©
    ارسال لینک برای تبادل هوشمند◄

پیوندهای روزانه

    امروزنآ (7900) بـار◄
    اخبار آب (7403) بـار◄

خبرنامه

    با عضويت در خبرنامه امروزنـآ جديدترين مطالب سايت را در ايميل خود داشته باشيد

    لطفا صبر کنید لطفا صبر کنید ...

نویسندگان

    Emrouzna
    شمس الدین نوری

آمار سايت

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب : 1422
    کل نظرات : 891

    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاين : 8
    تعداد اعضا : 9109

    onlineکاربران آنلاين


    بازديد آمار بازديد
    بازديد امروز : 1,478
    بازديد ديروز : 1,915
    بازديد کلي : 5,008,825

کاربران

    morteza☺ فرهاد گلوئی☺ عطا☺ aligh☺ hesam safari☺ Ehsan Mohammadi☺ mohamad☺ علیرضا☺ abhbwyd☺ MaseodBahmani☺ Mohamad☺ آینام قاسمی ☺ Ali☺ aydaabbasi☺ Mohammadreza☺ کاظم☺ امیر☺ vahid☺ محمد☺ mahyar☺ محمود☺ محمد☺ agha☺ amir☺ sik☺ Meysam☺ Hossein☺ Mohammad haghi☺ reza☺ ali m h☺ عللیلیل☺ حمیدمقیمی☺ محمد جواد برزگر☺ میر حسین☺ Mohammad☺ Ramin☺ vahidd☺ ertaj☺ 990☺ hamidreza☺

RSS

این قالب توسط امـروزنــآ ترجمه شده و کپی برداری از آن حرام و پیگرد قانونی دارد