
وزیر امور خارجه اتریش اعلام کرد که وی قرار است در ماه سپتامبر به همراه هاینس فیشر رئیس جمهوری این کشور به تهران سفر کرده و با مقامات کشورمان دیدار و گفتگو کند.
به گزارش امروزنآ به نقل از خبرگزاری مهر، سباستین کورتز در گفتگو با رادیو ORF اظهار داشت: من به همراه رییس جمهوری فدرال که قرار است در ماه سپتامبر به ایران سفر کند، به تهران می روم.
این سفر پس از آن انجام می گیرد که ایران و قدرت های بزرگ در وین پایتخت اتریش به توافقی تاریخی برای حل و فصل نهایی موضوع هسته ای ایران دست یافتند. بر این اساس سفر رئیس جمهوری فدرال اتریش به تهران، اولین سفر یک رئیس کشور غربی به تهران در سال های اخیر محسوب می شود.
یکی از سخنگویان فیشر با تایید این خبر تاریخ مشخصی را برای انجام این سفر اعلام نکرده اما گفته است که هفته آینده تاریخ دقیق آن مشخص خواهد شد. ریاست جمهوری در اتریش بیشتر سمتی تشریفاتی است ولی هاینس فیشر بیش از یک سال پیش این دعوت را پذیرفته بود.
خبرگزاری رویترز در خصوص این خبر نوشته است که اتریش عضوی بی طرف در اتحادیه اروپاست که طی قرن های گذشته نقش پلی ارتباطی بین ایران و اروپا را بازی کرده است.